15.12.2011

Joulu jo tulla jollottaa...

Aika rientää hirveää vauhtia, nyt jo on joulu ihan ovella! Ei kyllä tunnu ja näytä siltä kun katsoo ikkunasta ulos, ei tietoakaan lumesta. Maa on märkä, kaikki on ihan harmaata ja mittari näyttää muutamaa plusastetta :( Pahasti näyttä siltä ettei saada tänä vuonna valkeaa joulua.
Pipareita ja torttuja on leivottu , lahjat ostettu ja kortit lähetty joten valmistelut kyllä ovat mallillaan. Ensiviikon alkupäässä sitten siivousta ja vähän lisää leipomuksi. Kummitädille ja kummisedälle&vaimolleen ainakin jotain lahjaleipomuksia, kun vaan ensiksi keksisi mitä heille sitten oikein leipoisi.

Tänään tuli lähdettyä liikkeelle heti aamulla, ensin työkkäriin haastatteluun yhtä koulutusta varten(oi toivottavasti pääsisin vaikka epätodennäköistä se pääseminen on kun hakijoita on taatusit paljon).Tuon jälkeen suunnistin Yliopistonkadulla sijaitsevaan veripalvelun toimipisteeseen verenluovutkseen!  Tietoja verenluovuttamisesta, veritilanteesta ,testi sopiiko verenluvuttajaksi ja muuta löytyy : http://www.veripalvelu.fi/

Omakohtaisten kokemusten perusteella suosittelen käymään. Itselleni ainakaan tuosta ei ole ollut haittaa, ei ole tullut huono olo tai muuta. Odottamaan ei yleensä joudu juurikaan ja henkilökunta on mukavaa. Itselleni noista käynneistä jää aina hyvä mieli kun voi olla avuksi.

Käsitöitä on valmistunut, mutta ovat joululahjoiksi joten ei niistä vielä sen enempää.
Muutama aikaisemmin syksyllä tekemäni juttu'
Villasukat itselleni 7-veljeksestä. Epäämääräiset pallerot ovat sydämiä :F


Patalappu jämälangoista. Loppuun vielä muutama kuva mini-pantterista <3 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti