18.7.2012

Mitähän muuta sitä sadepäivien ratoksi keksisikään kuin neuloa?
Parissa päivässä valmistui Tämän ohjeen mukaiset sukat.
lankana oli jotakin muutaman vuoden takaista novitan jättiraitaa. Siskolta saatu, kovia kokenut kerä. Sisko joskus ajatteli tekevänsä siitä lapaset(?) muttei ollut päässyt alkua pidemmälle kun kissa riepotti kerän ja innostus lapastentekoon taisi muutenkin olla kaikonnut.

Puikkoina 3.5 , kerrankin tehty muuten ihan ohjeen mukaisesti ihan vahvennettua kantapäätä ja kokoa myöden. Tähtäsin jopa raidat kohdilleen!
Sukat oli nopeaa ja helppo tehdä. Pintaneulekuvio on todella simppeli, mutta tuo kivasti vaihtelua neulomiseen muttei silti vaadi mitään suurta aivotyöskentelyä.
Pitää kyllä todeta tiimalasikantapään istuvan ainakin minun jalkaani paremmin kun tuo perinteinen lappukantapää.
Ostimpa (okei, kummisetäni osti myöhästyneeksi synttärilahjaksi) uuden puhelimen. Vanha palvelikin yli 2 vuotta joten taisikin olla aika vaihtaa hieman uudempaan.
Tälläinen Nokian 303, punaisena tietenkin ;)Olen tykännyt, puhelinta on helppo käyttää tälläisenkin joka ei todellakaan ole mikään tekniikan ihmelapsi, ja tähän asti kosketusnäytöt ovat voittaneet minut. qwerty-näppäimistö on tosi hyvä!
Tänään tilasin Suojakalvotukusta suojakalvon näyttöön. Saapa nähdä millainen on, maksoi vain 3.5e joten ei ole suuri menetys jossei olekkaan hyvä..


1 kommentti:

  1. no mää en edes osaa enään tehä nurjaa silmukkaa eikä mulla oo kiinnostusta eikä varsinkaan taitoa muutenkaan.. :D onneks mulla on sisko joka neuloo mullekin ! :p

    VastaaPoista