9.10.2015

Reaverset

Loppukesällä innoistuin kokeilemaan Reaversejä. Nämähän ovat olleet ihan tosi iso ja pitkäkestoinen buumi neulojien keskuudessa, joten piti minunkin sitten haastaa itseni ja yrittää.
Etukäteen pelkäsin etten osaisi, toisaalta mietin että jos niin moni osaa ja tekee näitä vielä ties montako paria niin miksi minä muka en osaisi?
Ja osasinhan minä! Näpräämistähän näissä on sit ei voi kieltää.
Rea Järvenpää on luonut tämän suosituimman ohjeen näihin converseja imitoivoiin tennarivillasukkiin. Malleja on olemassa kaksi, toisessa on virkattu pohja ja toinen "star edition" neulotulla pohjalla. Minullahan ei virkkaustaitoja ole, joten ehdotommasti ostin tuon star editionin jossa ei tarvitse juuri virkkailla. Siitä virkkaustaidottomuudesta johten en ole näihin tehnyt sitä tähtimerkkiä joka converseissa on. Voi olla että juuri ja juuri saisin semmoisen näperettyä mutta kerrankin ajattelin hermojani.Ensimäisenä tein nämä punaiset versiot, suunnittelin niitä itselleni mutta niistä tuli aavistuksen liian pienet. Vaikka olivat ensimäiset versiot niin onnistuivat kuitenkin hyvin, sopivia jalkoja näille ei vielä ole tiedossa.


Ohje: Star edition
Lanka:7-veljestä
Puikot: Bambuiset koossa 3mm ja 3,5mm
 Sukkiin tulee tuplapohja, joten ovat oikeastaan enemmän tossumaiset kuin sukkamaiset
 Nämä turkoosit sitten tein hiukan edellisiä isompina ja ovat kuin minulle tehdyt ;)
Näissä kokeilin tehdä nauhaa virkkaamalla... no on niissä nauhat :D Voi olla että joskus innostun ja teen niihin samanlaiset nauhat kuin noissa punaisissa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti