26.2.2013

Askartelutarvikkeita


Toissapäivänä talvitakkini vetoketjusta irtosi hampaita, niin juuri siitä jonka ostin miltei päivälleen 2 kk sitten. Tosi kestävää. Vein takin tänään Skanssin Seppälään ja olin varautunut pitämään hirveän puolustuspuheen, muttei sellaiseen tarvinnut onneksi ryhtyä vaan sain takin arvon lahjakorttina ilman sen suurempia ongelmia, tietenkin myyjäkin ne puuttuvat hampaat näki ja tiesi milloin takkia on ollut myytävänä.
Harmi vain että pitää nyt lopputalvi olla ilman keleihin sopivaa takkia, kun ei tuolla enää ollut talvitakkeja. No onneksi helmikuu on jo voitonpuolella joten tuskin hirveitä pakkasia tuleekaan enää ja onhan mulla untuvatakki sitten jos oikein kylmä tulee.
Vk-takistakin on vetoketju rikki mutta sen ehkä voisi onnistua vaihtamaan. Ehkä.

Samalla reissuilla kävin vähän "tilpehöörikaupaissakin".
Tiimarista mukaan lähti askartelupaperia, normi hinta 4,99€  mutta oli alennuksessa ja maksoi 1,5€

Tigerista ostin kuvioitua teippiä, kaksi rullaa sydänkuvioista, tietenkin. Yksi rulla värikästä.
3 rullaa sai hintaan 1€


Pienet askartelusakset, hintaa näilläkin 1€

 Helmiä pikkuisissa pulloissa. Arvata saattaa etten ostanut pakkausta helmien tähden vaan noiden pienten pullojen tällä oli hintaa 2 tai 3 euroa.


Toi Tiger on ihan mielenkiintoinen kauppa, siellä on kaikkea mausteista meikkeihin ja askartelutarvikkeisiin. Vähän kuin euroihme aikanaan mutta tavarat tuntuvat laadukkaamilta.
Näillä on myös nettisivut täällä.

4 kommenttia:

  1. En ollu ikinä kuullutkaan tollaisesta kaupasta.. Jos oisin yhtään paremmissa rahoissa, lähtisin varmaan suorin tein keskustaan, ihan mahtava 8D

    Ja pingviinitaulu on just pop. Forumissa on sellainen pieni krääsäkauppa, missä myydään esimerkiks just postikortteja - on mustavalkoista, seepiaa, maisemaa, ihan kaikkee ja ihan mielettömän paljon. Turisteja siellä pyörii tosi paljon, ja onhan se kiva putiikki. Nimee en toki muista tähän hätään :D

    VastaaPoista
  2. Toi Tigeron kyllä semmonen ettei sieltä kyllä helposti tyhinkäsin pääse pois.

    Pitääki joskus sielläpäin ollessä katsastaa toi krääsäkauppa :) kuullostaa meinaan mahtavalta :P

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla muuten tää kauppa: http://www.ideaforum.fi/

    VastaaPoista
  4. Pitääpä pistää muistiin :)

    VastaaPoista