3.4.2013

Pääsiäinenkin oli ja meni, eipä ole mikään sinäänsä merkitsevä pyhä itselle. Kolme sunnuntaita peräsin on oikeastaan aika ahdistavaa, vaikkakin oli ihanaa viettää aika läheisten kanssa <3
Torstai-illalla lähdettiin pikkusiskon kanssa laivailemaan ja siellä hurahti sitten likipitäen koko piiiiitkäperjantaikin.


Olempa ehtinyt vähän purkaa luovuuttanikin korvakoru askarteluun, puikot sitten eivät olekkaan viuhuneet yhtään mutta eiköhä nekin tänään tai viimeistään huomenna hyppysiini eksy.
Enkeleitä, nää on jotenkin niin herkkiä ja semmoisia mistä pidän. Myin näitä pari paria ja tuli pyyntö josko voisi saada vielä lisää samanmoisia. Kaikille kuvassaoleville on tieteknkin parit vaikka ne eivät kuvassa ole.
 Sydämet tai lehdet yksinään olisivat olleet ehkä vähän tylsähköt, joten niistä syntyi tälläinen pari. Eivät ole painavat.

 Nämä ovat yhdet omista suosikeistani, punainen ja sydämet ylipäätään taitavat olla se mun juttuni.


Onko kukaan käynyt millään koruaskartelukurssilla? Mua vähän kiinostaisi mutten tiedä yhtään millaisia ne ovat? Täällä järjestettäviä kursseja löytyy ainakin täältä. Tosin en tiedä riittääkö mun taitoni mihinkään tuollaisiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti