19.3.2013

Oral-B Pro Expert hammastahnat

Kuulun Buzzadoireihin , joten saan toisinaan ensimäisten joukossa testattavaksi ja myös kavereille jaettavaksi tuotenäytteitä.Muutama viikko sitten sain postiin paketin joka sisälsi:O 1 Oral-B All-Around Protection-hammastahnan
 1 Oral-B Pro-Expert hammaskiille -hammastahnan + Buzzador-esitteen sekä
 1 Oral-B Pro-Expert Premium Pro-Flex hammasharjan.
Kaverille jaettavaksi  14 Oral-B Pro Expert All-Around Protection -näytettä minikoossa, 14 miniesitettä sekä BuzzTrack-kortteja.

Se, miten tämä hammastahna eroaa muista hammastahnoista on, että se sisältää tinafluoridia ja polyfosfaatteja.  Näiden ansiosta hammastahna toimii kaikilla kahdeksalla hammaslääkäreiden yleisimmin tarkistamalla alueella.Tässä vaiheessa on hyvä avata nuo kaksi tuntematonta termiä ymmärrettäviksi käsitteiksi.
Tinafluoridi on fluoria, johon on lisätty tina(II)-ioneja. Sillä on hammaskiilteen kulumiselta suojaavia ominaisuuksia. Fluoridi vahvistaa hammaskiillettä auttaen ehkäisemään reikiintymistä.
Polyfosfaatit ehkäisevät plakin muodostumista ja näin ollen myös hammaskiven syntymistä. Ne poistavat myös värjääntymiä ja ehkäisevät uusien syntymistä.
Pro-Expertin puhdistava piidioksidi täydentää värjäytymien poistoa kiillottamalla hampaiden pintaa ja auttaen pitämään hampaat valkoisina.
Vesipitoisuus on 4%. Useat perinteisistä hammastahnoista voivat sisältää jopa 40% vettä. Oral-B:n tiivistetympi koostumus yhdistää kaikki tinafluoridin ja fosfaattien hyödyt.Olen vannoutunut Pepsodentin käyttäjä, joten todellakin olin ennakkoluuloinen tätä tuotetta kohtaan. Yllätyin kuitenkin positiivisesti ja hammastahna on osoittautunut hyväksi.
Mulla on vielä pari näyteputkiloa, että jos joku on kiinnostunut niin voin antaa kokeiluun :)
Kaupassa tuubin hinta on n.3.5€ paikkeilla.
Mulla on vielä pari näyteputkiloa, että jos joku on kiinnostunut niin voin antaa kokeiluun :)Kaupassa tuubin hinta on n.3.5€ paikkeilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti