7.10.2013

Pari valmistunutta värkkäilyä

Neulominen ja muu värkkäily on jäänyt vähän paitsioon viimeaikoina, olen ollut yli 5kk töissä ja 
4kk kohdalla vakinaistuin. Työ ei mitään maailman hohdokkainta ole, ja koska työpaikka ei ole vakio vaan saattaa olla useita paikkoja jossa päivän aikana työskentelen ja näitä en yleensä edes tiedä ennen kuin edellisenä päivänä. Työajoistakaan en sen enempää etukäteen tiedä, pääsääntöisesti sijoittuu 06-16 väliin. Eli melko stressaavaa on.
Toki olen todella tyytyväinen kun on töitä, sillä ei se työttömyyskään todellakaan mitään herkkua ollut ja sitä lajia on kyllä tuli elettyä tarpeeksi.


 Kesällä toki oli paljon muuta, muutoinkin työpäivien jälkeen on ollut sen verran kuitti ettei paljon ole jaksanut tai ehtinyt värkkäilyä ajatellakaan.
Pari juttua tässä loppukesän ja syksyn aikana olen kuitenkin valmiiksi asti saanut.

 Näistä lapasista piti tulla minulle syyslapaset, no ei tullut kun kohkotin vain enkä ajatellut silmukkamääriä *tähän silmienpyörittelyhymiö*. Itselläni toki on melko pieni käsi, mutta nämä ovat kyllä aivan liian pienet elikkä kokoa lapsi.
Lankana näissä on nallen joku kukkaketosarjan lanka ja puikkoina 2,5


 Nämä sukat ovat itselleni ja sopivat !Lankana novitan nostalgia punainen ja puikkoina 3,5.
 Ohje on novitan sukkalehdesta kohoneulesukat. Ei pääse kyllä kuvio oikeuksiinsa näin värikkäässä langassa, mutta minkäs teet kun neulotutti ja kaapista ekana käsiin osui juuri tämä lanka ja lanka itsessään miellytti silmää.


 

Ja ai niin! 1.10 tuli 3v täyteen seurustelua miehen kanssa
<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti