16.10.2013

Terveisiä sairastuvalta!

Täällä on sairastettu viikko flunssaa, nenäliinoja on menossa nyt kolmas tuollainen about sadan kappaleen paketti, samoin myntoneita on kulunut useita rasioita(ruokavalioni koostuu lähinnä niistä ja lämpimistä juomista).
Saikkua on ollut perjantaista asti jolloin kävin kokeilemassa josko töiden teko kuitenkin onnistuisi, no ei onnistunut. Samoin maanantaina kokeilin, kun olo tuntui muka paremmalta. Niin, lääkäriinhän siitä mentiin taas ja korvatulehdus löytyi tämän flunssan lisäksi.
Antibiootit eivät selvästikkään ole tehonneet koska en edelleenkään kuule ja korvaa särkee, joten noudatin lääkärin neuvoa: " Tule uudelleen jos keskiviikkoon mennessä ei ole korva paremman tuntuinen ja et muuten ole parantunut."
Eipä tänne sitten oikein muuta.

Ai niin, hankin mä semmoisen käyrän apupuikon jota tarvitaan palmikoita tehdessä, joskos sitä joskus saisi aikaiseksi harjoitella palmikoiden tekoa.

Neuloskelin elämäni ensimäistä kertaa bambulankaa. Tein pari tiskirättikokeilua.
Lanka oli novitan bambua, alkuun tuntui tosi hankalalta neuloa kun lanka säikeytyi mutta alkoi se sitten pikkuhiljaa sujua.
Ohjeet otin täältä. Tein harmaan ja sinisen ohjeiden mukaan jotka tuolta löytyy.
Ensimäiseksi tein sen jossa on pidennettyä helmineulosta, ei ihan mennyt putkeen kun tosiaan se lanka säikeytyi ja en muka erottanut olenko edellisellä kerroksella tehnyt oiken vai nurjan mutta tuo nyt oli kokeilukappale ja jätän sen itselle jotta voi testailla kuinka toimii ja kannattaako neuloa lisää.
Toinen oli sitten jo helpompi tehdä ja neulekuviokin mielekkäämpää neulottavaa.
 Onnistuneempi taitaa löytää tiensä osaksi jonkun joululahjaa.





Tuli tässä joku päivä käytyä kirputorilla ja ostettua sieltä tälläiset klipsit kahden euron hintaan




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti